Események

22
2019. április 22., hétfő

Nyílt nap iskolásoknak - Szekszárd

A „Szekszárd, Lőtéri vízbázis kármentesítése” című projekthez kapcsolódóan a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Tolna megyében található középiskolák érdeklődő osztályai részére nyílt napot szervez.

21
2019. március 21., csütörtök

MHT ülés a Víz Világnapja alkalmából

vizvilagnapeg.jpg

A Magyar Hidrológiai Társaság Közép-dunántúli
Területi Szervezete a Víz Világnapja alkalmából 2019. március 21-én 1400 órai kezdettel tartja soron következő programját.

28
2019. február 28., csütörtök

Lakossági fórum - Szekszárd

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (KDTVIZIG) konzorciumi együttműködésében megvalósuló „Szekszárd, Lőtéri vízbázis kármentesítése” című projekt bemutatására 2019. február 28-án 17 órakor lakossági fórumra kerül sor a szekszárdi Vármegyeházán.

27
2019. február 27., szerda

Sajtónyilvános konferencia

A „Velencei-tavi partfal komplex, fenntartható rehabilitációja” (KEHOP-1.3.0-15-2016-00015) című projekthez kapcsolódóan sajtónyilvános konferenciára kerül sor az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szervezésében.

21
2019. március 21., csütörtök

A Víz Világnapja 2019

Fejér megyi gyermekrajz-, fotó- és irodalmi pályázat - Ünnepi díjkiosztó

19
2018. június 19., kedd

30 éves a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Tolna megyei területi szervezete a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely alapításának 30. évfordulóján visszaemlékező eseményt szervez.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Dr. Kelemen Krisztián, osztályvezető

Minőségirányítási rendszer a vízrajz és adatszolgáltatás területén

2018. április 10., kedd 10:18

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vízrajzi és adatszolgáltatási tevékenységre vonatkozó minőségpolitikánkat az alábbiakban adjuk közre.

Minőségpolitika

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság első számú feladatának tekinti a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény és az EU irányelveinek (Víz Keretirányelv, Árvízi Irányelv), valamint a kapcsolódó egyéb vízgazdálkodási alapdokumentumok, kormányrendeletek, jogszabályok, műszaki irányelvek előírásainak magas színvonalon történő betartatását a vízgazdálkodási döntések megalapozása érdekében.

A fenti kereteket figyelembe véve létrehoztuk és bevezettük az ISO 9001:2015 szabványkövetelménynek megfelelő minőségirányítási rendszert.

A dolgozóink munkáját a szakmaiság, az igényesség, a pontosság, a környezetnek és a vizeknek a tisztelete jellemezi. Ebből adódóan biztosítani tudjuk a vízrajzi adataink egyenletes jó minőségét, folyamatos megbízhatóságát, mind békeidőben, mind a védekezési időszakban.

Célunk, hogy úgy tegyünk eleget a jogszabályok által előírt vízrajzi feladatainknak, hogy a vízkár-elhárítási munkáink megalapozásán kívül a működési területen élő lakosság, gazdálkodó szervezetek is elégedettek legyenek vízrajzi adatszolgáltatásunkkal.

Kiemelt figyelmet fordítunk a nyilvánosság hiteles tájékoztatására, a döntéseink előkészítése során az érintettek igényeinek, elvárásainak és véleményének megismerésére.

Célunk a felhasználói (vevői) megelégedettség folyamatos növelése. A hiteles adatszolgáltatás folyamatos fenntartása.

Ennek érdekében folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük mérőállomásainkat dolgozóinktól elvárjuk – egyben rendszeres képzésekkel biztosítjuk számukra – a folyamatosan változó technika megismerését és hatékony kezelését.

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány megtekinthető az alábbi hivatkozásra kattintva:

ISO Tanúsítvány

Jelmondatunk:

 

Megbízható vízrajzi adat nélkül nincs korszerű vízgazdálkodás

 

Kelt: Székesfehérvár, 2018. március 29.

Utolsó módosítás: 2019. február 12., kedd 15:22