Események

22
2019. április 22., hétfő

Nyílt nap iskolásoknak - Szekszárd

A „Szekszárd, Lőtéri vízbázis kármentesítése” című projekthez kapcsolódóan a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Tolna megyében található középiskolák érdeklődő osztályai részére nyílt napot szervez.

21
2019. március 21., csütörtök

MHT ülés a Víz Világnapja alkalmából

vizvilagnapeg.jpg

A Magyar Hidrológiai Társaság Közép-dunántúli
Területi Szervezete a Víz Világnapja alkalmából 2019. március 21-én 1400 órai kezdettel tartja soron következő programját.

28
2019. február 28., csütörtök

Lakossági fórum - Szekszárd

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (KDTVIZIG) konzorciumi együttműködésében megvalósuló „Szekszárd, Lőtéri vízbázis kármentesítése” című projekt bemutatására 2019. február 28-án 17 órakor lakossági fórumra kerül sor a szekszárdi Vármegyeházán.

27
2019. február 27., szerda

Sajtónyilvános konferencia

A „Velencei-tavi partfal komplex, fenntartható rehabilitációja” (KEHOP-1.3.0-15-2016-00015) című projekthez kapcsolódóan sajtónyilvános konferenciára kerül sor az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szervezésében.

21
2019. március 21., csütörtök

A Víz Világnapja 2019

Fejér megyi gyermekrajz-, fotó- és irodalmi pályázat - Ünnepi díjkiosztó

19
2018. június 19., kedd

30 éves a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Tolna megyei területi szervezete a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely alapításának 30. évfordulóján visszaemlékező eseményt szervez.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Tóth Sándor, műszaki igazgatóhelyettes

Vízgazdálkodók találkozója

2018. június 29., péntek 13:09

2018 júniusában hagyományteremtő céllal találkoztak újra azok a vízgazdálkodásban részt vevő munkatársak, akik az elmúlt évtizedekben a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Vízgazdálkodási Osztályán feleltek a vízkészletekért, vízvédelemért, vízgyűjtő-gazdálkodásért, vízrajzi feladatok ellátásáért  és egyéb, a vízügyi területen nélkülözhetetlen feladatokért.

Az eseményt Kumánovics György, a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság nyugalmazott műszaki-igazgatóhelyettese hívta életre. A rendezvényt megtisztelték azok a munkatársak, akik akár évtizedekig tartó vízügyi szolgálat után innen vonultak nyugállományba, de eljöttek azok is, akiknek pályája más ívet vett, ám meghatározó éveket töltöttek az Igazgatóságnál. Valamint természetesen jelen voltak a vízgazdálkodásban jelenleg aktívan részt vállaló kollégák.

Az egybegyűlteket Kumánovics György köszöntötte, majd visszatekintő előadásában felidézte a vízgazdálkodási, vízrajzi tevékenység kialakulását, a felelősségi körök és a szervezeti egység  évek során történő átalakulásait, valamint felsorakoztatta a vezetőket, akik a kezdetekről napjainkig feleltek e tevékenységért. Ezt követően Tóth Sándor műszaki igazgató-helyettes a jelen feladatairól, kihívásairól, a futó európai uniós projektekről adott tájékoztatást. A színes és átfogó beszámolókat aztán felváltották a személyes hangvételű élménybeszámolók, egykori történetek, melyeket megannyi régi fotóval idézett fel a társaság. Az esemény kis fogadással, baráti beszélgetésekkel zárult.

Több fotó megtekinthető jobb oldalnon a Galériában

Utolsó módosítás: 2018. október 02., kedd 11:38