Események

19
2018. június 19., kedd

30 éves a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Tolna megyei területi szervezete a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely alapításának 30. évfordulóján visszaemlékező eseményt szervez.

 

Program:

  • Megynyitó
  • Visszaemlékezés – Szabó Mátyás nyugalmazott igazgató
  • A vízügyi emlékek őrzésének feladatai – Tóth Sándor műszaki igazgató-helyettes
  • Tárlatvezetés a kiállítóhelyen és a szivattyútelepen
  • Fogadás

 

Helyszín: Lankóci Vízügyi Kiállítóhely és Szivattyútelep

 

Időpont: 2018. június 19. 11 óra

Korábbi események
Tartalomfelelős: Németh Tímea, PR referenfs

Ismét nyílt nap a Víztudományi Karon

2019. január 07., hétfő 11:40

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2019. január 17-én nyílt napot tart a Víztudományi Karon annak érdekében, hogy a továbbtanulni vágyó fiatalokat arra ösztönözze, válasszák a vízügyes pályát. Ez a nyílt nap már a második a tanév során, a múlt év végi börze-jellegű eseményen a vízügyi igazgatóságok is képviseltették magukat, így a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság is tartott műszeres bemutatókat és tájékoztatást az érdeklődő középiskolásoknak Baján.

A 2019. január 17-én rendezendő nyílt napon sor kerül bemutató órákra, campusbejárásra, az érdeklődők szakmai kiállításokat tekinthetnek meg, valamint képet kaphatnak a vízügyi életpályáról.

Hasonló tematikával 2018 decemberében a diákok már szerezhettek benyomásokat a vízügyes szakmáról. Az akkori eseményen az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a 12 területi vízügyi igazgatóság is képviseltette magát. A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság műszeres bemutatójának része volt térinformatikai műszer, drón, illetve az azzal készített felvételek. Az alábbi fotók ezen az eseményen készültek, a most következő nyílt nap plakátja pedig megtekinthető ITT.

Baja1
Baja3
Baja2
Utolsó módosítás: 2019. január 07., hétfő 11:59