Események

19
2018. június 19., kedd

30 éves a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Tolna megyei területi szervezete a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely alapításának 30. évfordulóján visszaemlékező eseményt szervez.

 

Program:

  • Megynyitó
  • Visszaemlékezés – Szabó Mátyás nyugalmazott igazgató
  • A vízügyi emlékek őrzésének feladatai – Tóth Sándor műszaki igazgató-helyettes
  • Tárlatvezetés a kiállítóhelyen és a szivattyútelepen
  • Fogadás

 

Helyszín: Lankóci Vízügyi Kiállítóhely és Szivattyútelep

 

Időpont: 2018. június 19. 11 óra

Korábbi események
Tartalomfelelős: Németh Tímea, PR referenfs

Másodikok lettünk, mégis kaptunk kupát

2018. június 21., csütörtök 10:08

2018-ban az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság látta vendégül a székesfehérvári csapatot, akik a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársaival kiegészülve utaztak Szegedre az évente felváltva szervezett rendezvényre. A meleg fogadtatás után el is kezdődött a viadal: a mintegy 30-30 kolléga 7 számban versengett egymással. A röplabda után jöttek a sorversenyek, majd a kötélhúzásra került sor, az ezt követő petanque-gal párhuzamosan pedig zajlottak a csocsó és ping-pong meccsek. Végül a focicsapatok léptek pályára.

Ezen a napon a szegediek voltak jobb formában, aminek eredményeképpen a vándorkupát még egy évig biztosan ők őrzik. A székesfehérváriak derekas helytállását azonban kedves gesztussal köszönték meg: készült egy újabb kupa, amely a mindenkori második helyezetthez vándorol majd.

E rokonszenves hagyományt ápoló esemény legfontosabb eredménye azonban nem a helyezés, hanem az, hogy az ország két távoli pontján dolgozó kollégák találkozhatnak, egy napot kötetlenül eltölthetnek egymással.

Gratulálunk a szegedieknek a győzelemhez és Köszönet a szervező csapatnak a vendéglátásért és a remek hangulat megteremtéséért.

Utolsó módosítás: 2018. október 02., kedd 11:39