Események

22
2019. április 22., hétfő

Nyílt nap iskolásoknak - Szekszárd

A „Szekszárd, Lőtéri vízbázis kármentesítése” című projekthez kapcsolódóan a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Tolna megyében található középiskolák érdeklődő osztályai részére nyílt napot szervez.

21
2019. március 21., csütörtök

MHT ülés a Víz Világnapja alkalmából

vizvilagnapeg.jpg

A Magyar Hidrológiai Társaság Közép-dunántúli
Területi Szervezete a Víz Világnapja alkalmából 2019. március 21-én 1400 órai kezdettel tartja soron következő programját.

28
2019. február 28., csütörtök

Lakossági fórum - Szekszárd

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (KDTVIZIG) konzorciumi együttműködésében megvalósuló „Szekszárd, Lőtéri vízbázis kármentesítése” című projekt bemutatására 2019. február 28-án 17 órakor lakossági fórumra kerül sor a szekszárdi Vármegyeházán.

27
2019. február 27., szerda

Sajtónyilvános konferencia

A „Velencei-tavi partfal komplex, fenntartható rehabilitációja” (KEHOP-1.3.0-15-2016-00015) című projekthez kapcsolódóan sajtónyilvános konferenciára kerül sor az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szervezésében.

21
2019. március 21., csütörtök

A Víz Világnapja 2019

Fejér megyi gyermekrajz-, fotó- és irodalmi pályázat - Ünnepi díjkiosztó

19
2018. június 19., kedd

30 éves a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Tolna megyei területi szervezete a Lankóci Vízügyi Kiállítóhely alapításának 30. évfordulóján visszaemlékező eseményt szervez.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Németh Tímea, PR referenfs

Másodikok lettünk, mégis kaptunk kupát

2018. június 21., csütörtök 10:08

2018-ban az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság látta vendégül a székesfehérvári csapatot, akik a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársaival kiegészülve utaztak Szegedre az évente felváltva szervezett rendezvényre. A meleg fogadtatás után el is kezdődött a viadal: a mintegy 30-30 kolléga 7 számban versengett egymással. A röplabda után jöttek a sorversenyek, majd a kötélhúzásra került sor, az ezt követő petanque-gal párhuzamosan pedig zajlottak a csocsó és ping-pong meccsek. Végül a focicsapatok léptek pályára.

Ezen a napon a szegediek voltak jobb formában, aminek eredményeképpen a vándorkupát még egy évig biztosan ők őrzik. A székesfehérváriak derekas helytállását azonban kedves gesztussal köszönték meg: készült egy újabb kupa, amely a mindenkori második helyezetthez vándorol majd.

E rokonszenves hagyományt ápoló esemény legfontosabb eredménye azonban nem a helyezés, hanem az, hogy az ország két távoli pontján dolgozó kollégák találkozhatnak, egy napot kötetlenül eltölthetnek egymással.

Gratulálunk a szegedieknek a győzelemhez és Köszönet a szervező csapatnak a vendéglátásért és a remek hangulat megteremtéséért.

Utolsó módosítás: 2018. október 02., kedd 11:39