Események

Korábbi események
Tartalomfelelős: Szűcs-Molnár Diána, PR referenfs

Víz világnapi pályázat óvodásoknak

2022. március 04., péntek 08:53

Víz világnapi pályázat óvodásoknak (március 22.)

A Fejérvíz ZRt. és a Közép-Dunántúli Vízügyi igazgatóság pályázatot hirdet a fejér megyei óvodai csoportok részére a „felszín alatti vizek” témakörben.

A felszín alatti víz a lábunk alatt észrevétlenül rejtőző kincs, mely gazdagítja életünket. Biztosítja ivóvizünket, élelmiszerellátásunkat, személyes szükségleteinket, segít fenntartani a természeti környezetünket.

Beszélgessetek az óvónénitekkel és nézzetek utána együtt, hogy hogyan tudjuk megóvni és láthatóvá tenni a láthatatlan vízkészleteinket. Ebben az évben arra kérünk benneteket, hogy alkotásaitokon mutassátok be és hívjátok fel a figyelmet a felszín alatti vizeinkre.

Az óvodai csoport közösen készítse az alkotást – bármilyen technikával – maximum A2-es méretben. Egy csoport maximum két alkotással pályázhat.

Az elkészült pályaműveket a következő címre kérjük eljuttatni: Fejérvíz ZRt. – 8000 Székesfehérvár Király sor 3-15. Az alkotások hátoldalán kérjük feltüntetni az alábbiakat: a pályamű címe, az óvoda neve, óvodai csoport neve, a segítő pedagógusok neve, elérhetősége.

Bővebb információ Lepsényi Marietta kommunikációs menedzsertől a 06-22-535-892 telefonszámon, vagy a kommunikacio@fejerviz.hu email címen kérhető.

Leadási határidő: 2022.március 10.

A legjobb alkotások készítőit kreatív ajándékcsomaggal jutalmazzuk. Az eredményhirdetésre tervezetten 2022. március 22-én, a Fejérvíz ZRt. 8000 Székesfehérvár Királysor 3-15. szám alatt épületében kerül sor.

A felhívás plakátját ide kattintva elérheti.

 

Utolsó módosítás: 2022. március 04., péntek 08:55