Események

17
2016. február 17., szerda

Víziállás kihelyezésének szabályai, mederkezelési hozzájárulás, nádas térkép

A vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény alapján a Balaton kizárólagos állami tulajdonnak minősül. Ennek értelmében minden olyan tevékenység engedélyköteles, amely a vizek lefolyási és áramlási viszonyait, mennyiségét, minőségét, medrét, partját vagy a felszín alatti vizek víztartó képződményeit befolyásolja vagy megváltoztathatja.

<

10
2015. június 10., szerda

Nyíltnap a hajózsilipnél

P1010026ind

A Balatoni Vízügyi Kirendeltség a Víz Világnapja alkalmából a korábbi évekhez hasonlóan, idén is betekintést engedett mindennapi életébe, működésébe, feladataiba. A rendezvény mára egyhetes rendezvénysorozattá nőtte ki magát. Sokszínű és interaktív programokkal vártuk az érdeklődőket 2017. március 21-24. között, illetve 22-én „Hogyan óvjuk a Balaton vizét?” címmel tartottunk előadást Siófok főterén, a DRV Zrt. felkéréséből. A nyíltnapokra a környékbeli óvodások, általános és középiskolás tanulók és oktatóik, valamint civil szervezetek kerültek meghívásra. Idén minden korábbinál több, közel 600 érdeklődőt láttunk vendégül, akik bepillantást nyerhettek a műtárgyak működésébe, láthattak zsilipelést, bemutattuk a vízminőségi kárelhárítás során használt gépek és eszközök alkalmazását, valamint a vízrajzi mérőműszerek használatát. Igyekeztünk gondoskodni róla, hogy a hozzánk ellátogató több száz diák közül senki se menjen haza pozitív élmény nélkül. Azt tapasz

Korábbi események

Állások

Álláspályázat projekt ügyintéző munkakörre

2017.06.27. 08:53

-

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság pályázatot hirdet projekt ügyintéző 1,5 év határozott idejű közalkalmazotti munkakör betöltésére a Projekt csoport állományába.

 

Álláspályázat vegyésztechnikus/labortechnikus munkakörre

2017.07.05. 13:12

-

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság pályázatot hirdet vegyésztechnikus/labortechnikus határozatlan idejű közalkalmazotti munkakör betöltésére a Vízrajzi és Adattári Osztályra.

Álláspályázat vízrajzi referens munkakörre

2017.07.05. 13:33

-

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság pályázatot hirdet vízrajzi referens határozatlan  idejű közalkalmazotti munkakör betöltésére a Vízrajzi és Adattári Osztályra.

Álláspáyázat területrendezési ügyintéző munkakörre

2017.07.05. 13:40

-

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság pályázatot hirdet területrendezési ügyintéző határozatlan idejű közalkalmazotti munkakör betöltésére.

Álláshirdetés területszerzési koordinátori pozícióra

2017.05.26. 12:14

-

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság

(8000 Székesfehérvár, Balatoni út 6.)

pályázatot hirdet területszerzési koordinátor

1 év (amely idő meghosszabbítható) határozott idejű  MT hatálya alá tartozó munkaviszony betöltésére a Vagyongazdálkodási és üzemeltetési osztályra